Wedstrijd 01-08-2020

Het was een fijne wedstrijd afgelopen zaterdag op onze zeilclub. Veel deelnemers, er deden 13 boten mee. En als je bijgelovig bent zul je denken dat dit een ongeluksgetal is, maar niets is minder waar. De wind was soms wel variabel, maar er scheen een lekker zonnetje, de druppels vielen in ieder geval niet uit de lucht, maar kwamen van het opspattende water. Koelt lekker af zoiets. Er werd fanatiek gezeild en om de boei was het soms dringen. Soms zagen we vanaf de kant een bootje op zijn kant gaan, maar die zeilde al snel weer lekker verder.
Vanaf de wedstrijdboot werd alles goed in de gaten gehouden en op de kant hadden we zelfs publiek. Die vond de wedstrijd echt wel spannend. Zie de foto’s van onze enige toeschouwer. :-)
En na de wedstrijd heb je natuurlijk luxe ezels en pakezels. Nou ja, zijn eigen woorden.
Kortom, een leuke wedstrijd.

U kunt de uitslagen van deze zeilwedstrijd vinden onder het kopje “activiteiten – wedstrijden – wedstrijduitslagen”.

De foto’s kunnen nu even niet vergroot worden, probeer het later nog eens.