BRANDWEEROEFENINGEN BIJ DE THORNER ZEILCLUB

Iedereen herinnert zich de brandende boot van Ate en het bluswerk van de brandweer.

Het was voor het eerst dat de brandweer bij de TZC was. Men vond het een mooie locatie om te oefenen met hun brandweermanschappen en hun duikteam. Dat gaat nu gebeuren op 5 oktober, 12 oktober en 1 december, 2021. Het spektakel begint alle data om 19.00 uur.

Het is de bedoeling dat er 2 zeilschepen van de TZC beschikbaar zijn en per schip 4 bemanningsleden, dus totaal 8 mensen. Deze 8 mensen zullen door het duikteam uit het water worden gered. ( Brandweer stelt 4 duikpakken beschikbaar, tegen het koude water). Ook zullen er 2 lijken opgevist worden. Wees gerust het zijn poppen.

Na afloop zal de brandweer onze leden les geven in het gebruik van blusapparatuur en uiteraard andere relevante zaken. Dit alles onder het genot van een drankje en een hapje.

Gezien het belang van deze oefeningen voor onze leden is het belangrijk dat veel leden komen. Ook willen we graag 2 zeiljachten met bemanning (8) beschikbaar hebben.

Iedereen kan zich aanmelden bij carolmart.palm@gmail.com. Komt allen want het wordt een vurig spektakel, met een gezellige en veilige afloop !!!! Zet de data in je agenda!

Met vriendelijke groet,

Carol-Mart Palm