Zeilweekend 2021 mega geslaagd.

Ons jaarlijkse zeilweekend voerde ons dit jaar naar België.  Naar Ophoven om precies te zijn.
We waren te gast bij de jachthaven van Marec. Een “staandemast” route. en dat dit een geslaagde actie was, was te merken.
Met 19 boten, 1 kano, 3 tentjes, een camper en een ergonomisch openlucht bed (ik verzin het niet), hebben we er met 40 man een geweldig weekend van gemaakt.
Leuke plek, super (zeil)weer, leuke muziek, lekkere BBQ en iedereen die gezellig was en keihard meezong. Wat wilden we nog meer.
Er zijn weer zangtalenten ontdekt en we kregen een super handige (grote letter) liedjesbundel, die steeds uitgebreider zal worden.
Heb je voorkeur en leuke teksten, stuur Hans de Best een email en dan kan het goed zijn dat jou liedje er de volgende keer in staat.
Tegen 11 uur, na een heerlijk ontbijt, vertrokken zondag de laatsten om zeilend, peddelend, roeiend of op de motor, richting de zeilclub of de thuishaven te gaan.
Oh ja en een enkeling kreeg een sleepje van de reddingsbrigade. Gelukkig maar, want je kunt op de Maas beter geen motorpech hebben.
Hij is heelhuids losgegooid op onze plas waarna hij zeilend de haven kon bereiken. Eind goed al goed.
Op onze zeilclub was het nog lang gezellig en werd er flink nagepraat over het zeer geslaagde weekend.
En over dat ergonomische bed (zie de laatst foto) als je eruit rolt val je niet zo hard, want je valt in etappes. Eerst op de zitbank en dan pas op de grond. Het breekt dus gewoon de val van de (on)gelukkige buitenslaper. Waar gebeurd.