Tweede brandweeroefening groot succes.

Dinsdag 12 oktober j.l. was de tweede geplande brandweeroefening bij onze zeilclub.
Wederom een groot succes. De drenkelingen speelden hun rol weer perfect (waarbij iemand zijn rol tot het einde toe goed vol heeft gehouden). En de jeugdleden hadden er ook weer geweldig veel zin in. Het water was nog steeds 17 graden, dus best lekker om in te zwemmen. De brandweer deed het erg goed. Die redden eerst de mensen die in het water lagen, waarbij deze aan de kant prima werden opgevangen. De brandende boot werd aangehaakt en naar de kant gesleept. Helaas hadden dit keer drie drenkelingen het niet overleefd. Gelukkig maar dat het alweer de poppen waren. De eerste lag op de brandende boot en moest via Henny’s boot van boord gehaald worden. De andere twee zijn door duikers uit het water gehaald. Na afloop was er weer een briefing.
Bekijk ook het filmpje van de brandende boot.
Dat sommige jeugdleden zich echt in konden leven in hun rol, bewees Isa weer eens.
Zij speelde behoorlijk echt het slachtoffer. (Geweldig)
Foto’s: Jeannet Clauwers