Wedstrijd, welkom voor nieuwe leden en de laatste BBQ. 02-10-2021

De strijd is gestreden, de laatste wedstrijd van het jaar is geweest. De bekendmaking van “Zeiler van het jaar” volgt nog.
De uitslagen vind u onder: thornerzeilclub.nl/category/wedstrijduitslagen/  

Onze voorzitter Henny heeft alle nieuwe leden van 2019, 2020 en 2021 welkom geheten en meteen daarna konden we genieten van de BBQ, met muziek van diverse talentvolle leden en natuurlijk onze accordeonist Fer.
Op 23 oktober a.s. volgt nog de “Bezem uit de mast”.
Op deze dag gaan we met alle leden aan de slag in en rond ons clubgebouw en de steigers om alles winterklaar te maken. Altijd een hele leuke en gezellige activiteit, waar heel veel wordt gewerkt, gekletst, lekker geluncht (verzorgd door de zeilclub) en na afloop gaan we met een goed gevoel weer naar huis.
Meer info hierover volgt nog”op de website.

Hieronder de foto’s van Jeannet Clauwers van afgelopen zaterdag 2 oktober.