Bezem in de mast: zaterdag 1 april / nieuwe sleutels

Beste Leden,

Zaterdag 1 april is de bezem-in-de-mast, en dat is geen 1 april grap. Vanaf 10 uur beginnen we met het klaarmaken van ons terrein voor het komend seizoen.

Door een defect in de sloten worden deze ook tijdens de bezem-in-de-mast vervangen. Dat betekend dat iedereen zijn/haar sleutel moet omruilen voor een nieuw exemplaar. De eerste mogelijkheid is tijdens de bezem, voor daarna zijn er nog geen data ingepland, dus een goede reden om naar de bezem te komen. Vele handen maken bovendien licht werk en zijn we met z’n allen mooi op tijd klaar.

Binnenkort wordt de klussenlijst weer verstuurd naar iedereen. Graag opgeven waar je voorkeur naar uit gaat. Ook opgeven dat je komt als je dat al geregeld hebt met een commissie, dan hebben we in ieder geval genoeg lunches voor iedereen.