Jubilarissen en zeilers van het jaar

Tijdens de ALV van november werden Toos, Jos en Irmgard van de clubhuiscommissie bedankt voor hun inzet voor onze zeilclub. Zij zorgen dat alles in het clubhuis op rolletjes loopt en dat er altijd lekkere koffie of thee is en natuurlijk op zijn tijd een lekker koud biertje enz..

Er zijn 5 jubilarissen. Wim Huizer, Horst Rickels, Vincent Michiels van Kessenich, Susanne Teeuwen en Hub Wassenberg zijn 25 jaar bij de club en krijgen een TZC speldje en een fles wijn. Helaas waren zij niet aanwezig op de vergadering.  Alleen Fred heeft het speldje en de wijn van Michiel in ontvangst genomen. De anderen krijgen het natuurlijk ook nog.
Daarna waren de zeilers van het jaar aan de beurt. Sophie Crasborn en Remco Riesthuis.
Peter nam de honneurs waar voor Remco.
Met een fles wijn en de wisselbeker hebben zij de eer deze dit jaar op een mooie plek in huis te zetten. Iedereen van harte gefeliciteerd.